Vanhempainyhdistys

Vanhempainyhdistys

Vanhempainyhdistyksen omat sivut löytyvät osoitteesta http://harmalanvanhemmat.omasivu.fi

Yhdistyksen johtokunnan puheenjohtajan sähköpostiosoite on harmalankoulunvy@gmail.com

Härmälän koulun vanhempainyhdistyksen toiminnan tavoitteet

–      Toimia koulun henkilökunnan ja oppilaiden vanhempien yhteistyökanavana

–      Tukea koteja ja koulua pyrkimyksissä luoda lapsille hyvä oppimis- ja kasvuympäristö

–      Tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

 

Vanhempainyhdistyksen toiminnan rahoittaminen

Vanhempainyhdistyksen toiminta rahoitetaan pääasiassa eri tapahtumista saaduilla tuotoilla, kannatusmaksuilla, valokuvauksen järjestelykorvauksella ja kaupungin toiminta-avustuksella.

Varoillaan yhdistys mm. tukee luokkaretkien ja kulttuuritapahtumien järjestämistä sekä oppilaskunnan toimintaa. Lisäksi varoilla kustannetaan esimerkiksi nokkahuiluja, Hymy-patsaita ja ruusuja oppilaille.

Vanhempainyhdistyksen järjestämiä tapahtumia

Yhdistys pyrkii järjestämään kevät- ja syyskaudella muutamia tapahtumia, suurimpana tapahtumana Härmälän turvallisuuspäivä toukokuussa. Lisätietoja menneistä ja tulevista tapahtumista on yhdistyksen omilla nettisivuilla.

Vanhempainyhdistyksen jäsenet ja johtokunta

Vanhempainyhdistyksen jäseniä ovat kaikki Härmälän koulun oppilaiden vanhemmat. Toimintaa johtaa jäsenten valitsema johtokunta. Yhdistyksen kokoukset ovat avoimia kaikille. Omilta nettisivuilta löytyvät edellisten kokousten pöytäkirjat, tiedot tulevista kokouksista ja kunkin lukuvuoden johtokunta.

Tiedottaminen

Kokouksista ja muista tapahtumista tiedotetaan pääosin sähköpostilla. Sähköpostilistalle pääsee ilmoittamalla oman sähköpostinsa osoitteeseen harmalankoulunvy@gmail.com

Tapahtumista ilmoitellaan myös Helmen kautta ja joskus oppilaiden mukana kotiin jaettavilla mainoksilla. Suosittelemme sähköpostilistalle liittymistä!

TERVETULOA TOIMIMAAN KANSSAMME, JOUKKOON OTETAAN MIELELLÄÄN MUKAAN UUSIA VANHEMPIA!

Mainokset